Zlín – Karviná 3:0. A Ševci vedou ligu!

ZLÍN - Až do 9. září se během reprezentační přestávky mohou fandové na jaře zatracovaného Fastavu Zlín kochat pohledem na tabulku nejvyšší fotbalové soutěže. Po pěti kolech Ševci září a vedou tabulku!

V zajímavém utkání hostili v derniéře pátého kola nebezpečného nováčka z Karviné. O kvalitách přesvědčili hosté ve 13. minutě, v rychlosti rozebrali domácí obranu a Voltr šel sám na brankáře Zlína Dostála. Přízemní střelu ale namířil těsně vedle a určil ráz utkání.

Po třiceti minutách domácí Holík vystřelil, míč se dostal k Diopovi a senegalský útočník namířil nekompromisně za brankáře Laštůvku – 1:0.

Hosté nehráli špatně, Šíslerova střela kousek mimo byla hodně nadějná.

Po přestávce drželi Karvinští míč častěji ve své moci, jenže Zlín je mistrem brejkových situací.

„Celý týden se na rychlý protiútok Zlína chystáme a pak z něj dostaneme klíčové góly,“ smutnil po utkání manažer hostů, bývalý reprezentant Lubomír Vlk.

Přesně tak se stalo. Aktivní Vukadinovič našel v 60. minutě rozběhnutého Diopa, ten si pohrál s obránci a parádně přehodil i hostujícího brankáře – 2:0.

Střídající Jordan pak v dalším bleskovém kontru vyzval k souboji z očí do očí s brankářem hostů Holíka. Ten měl dostatek času, aby prostřelil Laštůvku potřetí…

„Opakuji se, ale těžíme ze sehranosti hráčů, vědí o sobě a to nám ještě některé brejky nevyšly,“ smál se po náročném vítězném utkání trenér domácích Bohumil Páník.

Fastav Zlín – MFK Karviná 3:0.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x