Hokej: legendy povede kapitán ze všech kapitánů nejkapitánovější

ZLÍN - Miroslav Okál bude kapitánem týmu zlínských hokejových legend, který už v pátek 2. září v 17.30 nastoupí proti současnému A týmu PSG v bitvě, která už definitivně vytáhne oponu začínající sezóny. Zlínský sportovní fanda je momentálně na úžasné prakticky permanentní hostině.

O minulém víkendu se mu představily hvězdy rallyesportu na 46. ročníku Barumky, pak v pondělí poskočili fotbalisté do čela nejvyšší soutěže a teď takový pamlsek.

Čajánek, Hamrlík, Balaštík, Leška, Vlach, Okál i mnozí další na ledě. Za třicet korun hokejové hodování na dvě a půl hodiny.

„Zápas se bude hrát klasicky na třikrát dvacet minut, do branky legend půjdou současní strážci klecí Kašík a Štůrala. Tým legend povede známý brusič, kapitán Miroslav Okál, který v roce 2004 omámený radostí zvedal nad hlavu první pohár za titul pro své město. „Na pořádek v kabině i na ledě si dohlédnu, žádný strach,“ tvrdí populární „Očko“.

Zajímavé bude i dění na střídačkách. Současní kouči Vlach, Jurík i Hrazdíra jdou na led, tým mladých tak povede Miloslav Sedlák. Zkušené si vezme do parády dvojice Vladimír Vůjtek, Zdeněk Čech.

 K vidění budou mimo jiné „otco i strýcovražedné“ souboje. Otec Rostislav Vlach určitě nic nedaruje čerstvě ženatému synovi Romanovi, strýček Miroslav si musí dát pozor na rodinného tvrďáka, synovce Zdeňka.

O přestávkách přijde čas na velmi zajímavé soutěže, hokejová fiesta je připravena, račte se těšit.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x