A jde se na věc. Potřetí by Zlíňané úvod zpackat nechtěli

ZLÍN - Dvakrát po sobě své fanoušky na úvod soutěže pěkně děsili, přešlapovali na nejspodnějších příčkách tabulky. Po tomto "hattricku" tedy v hokejovém Zlíně nikdo netouží ani náhodou. Třebaže mužstvo v obou případech ale v hodně jiném složení prokázalo, jak se vstává "z mrtvých."

„Máme konsolidovaný tým, největší posilou je obránce Miroslav Blaťák, naším cílem je hrát v první polovině tabulky a uspět v play off, tam je cílem nejméně čtvrtfinále,“ vidí novou sezónu v optimistickém duchu jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

Zlíňané hostí v prvním kole v pátek na svém ledě brněnskou Kometu, ta posilovala na naše poměry skutečně nevídaně, jakoby Svratkou kromě vody tekly i peníze.

„Mají určitě nejlepší tým za poslední dobu, co se vrátili do extraligy,“ glosoval příchody Erata, Vincoura, Němce, Kvapila i řady dalších hvězd trenér PSG Rostislav Vlach.

Kapitánem bude i nadále Ondřej Veselý, vedle Jiřího Marušáka a Tomáše Žižky jeden z nejzkušenějších plejerů. „Kapitánem budu druhý rok, myslím, že máme zkušené mužstvo, příprava byla v pohodě, využili jsme i zkušeností kondičního trenéra, konstatoval při nástupu do své dvacáté sezóny mezi dospělými trojnásobný mistr republiky mimo jiné se zkušenostmi právě z brněnské Komety.“

Zlín v přípravě vyhrál čtyřikrát, prohrál pětkrát.

Rozpočet klubu je podle informací z tiskovky kolem 78 milionů korun. „Investovali jsme více, než v minulých letech,“ připomněl šéf klubu Kamas.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x