VIDEO: Golemové hledají nové hráče

ZLÍN - Univerzitní tým amerického fotbalu Zlín Golems již definitivně ukončil letní přestávku a začal přípravu na další sezónu. V té chce klub posílit hráčskou základnu, a proto právě začaly nábory mezi širokou veřejností.

„Golemem se může stát každý. Nezáleží na výšce, váze nebo momentální fyzičce. Uplatní se úplně všichni. Důležitá je pouze chuť hrát a týmový duch,“ říká Tomáš Halamík, tiskový mluvčí Golems.

Americký fotbal se letos poprvé objeví i v nabídce sportovních aktivit Univerzity Tomáše Bati, při které klub působí. „Těšíme se, že manšaft rozšíří se začátkem semestru také studenti UTB, nicméně nábory jsou otevřeny všem, nejen studentům,“ upřesňuje Halamík.

Golems mají za sebou svoji premiérovou sezónu, kterou zakončili s bilancí tří vítězství a tří proher, což pro nováčky v soutěži není špatná vizitka. Na tyto výkony chce klub navázat i v příští sezóně a proto se snaží rozšířit kádr o všechny typy hráčů. „Potřebujeme jak menší a obratné hráče, tak i mohutnější chlapy klidně i hodně přes sto kilo,“ uzavírá tiskový mluvčí klubu.

A co je potřeba k tomu stát se golemem? Stačí přijít na jakýkoli náborový tréning. Ty probíhají každé pondělí a čtvrtek od 18:30 na Stadiónu Mládeže ve Zlíně. S sebou si vezměte klasické sportovní oblečení, sportovní obuv a kopačky. Více na https://www.facebook.com/events/1088397864581306/

Partnerem zlínských Golemů je společnost Avonet a zpravodajský server Zlin.cz

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x