VIDEO: Muže zavalil traktor, na místě zemřel

VYŠKOVEC - Tragická událost se stala v sobotu navečer u Vyškovce na Uherskobrodsku v části zvané Hříbovně. Seniora tu zavalil traktor a muž zraněním na místě podlehl, serveru Zlin.cz to sdělila policejní mluvčí Milena Šabatová.

Čtyřiasedmdesátiletý muž chtěl pomoci svému kamarádovi, který na lesní cestě zapadl s osobním autem. Muži se domluvili, že auto vytáhnou pomocí traktoru domácí výroby. Tato pomoc ale seniora stála život.

„Při vytahování auta se traktor převrátil a svého řidiče zavalil. Čtyřiasedmdesátiletý muž utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Zda byl v té době pod vlivem alkoholu, prokáže až výsledek pitvy. Případ je nadále v šetření,“ poznamenala Šabatová.

Zavalenému traktoristovi vyjely na pomoc i tři jednotky hasičů. Že muž nepřežije bylo zřejmé už ve chvíli, kdy na místo dorazila první jednotka hasičů. Velitel proto nechal zbývající dvě se vrátit na základnu. „Pouze hasiči z Uherského Brodu zajistili havarovaný traktor proti vzniku požáru a asistovali policistům při vyšetřování události,“ doplnil mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x