Do Zlína míří Sparta. Trenér Páník: obavy určitě nemáme

ZLÍN - To tu ještě nebylo. V 7. kole nejvyšší soutěže hostí fotbalisté Zlína pražskou Spartu z pozice lídra. O zápas je obrovský zájem, na zlínském stadionu Letná začíná dlouho očekávaný zápas v pondělí v 17.00.

Za pár hodin byl duel vyprodaný, zájem obrovský. Trenér Zlína Páník: „Nestačil jsem brát telefony, lístky chtěl každý, vyhověl jsem, pokud to šlo, ale kapacita není nafukovací. Trénujeme v sobotu i v neděli, na věhlasný tým z Prahy si troufáme, respekt máme, obavy jistě ne.“

Zlín má v tabulce ePojisteni ligy o dva body více, tentokrát je ale jisté, že nastoupí bez kapitána Hájka, který dostal za (ne)penaltový zákrok rukou na Slovácku distanc na jeden zápas. „Budu se dívat z tribuny, kluci to musejí zvládnout i beze mne,“ komentuje situaci obránce hrající dlouhodobě v bezmála reprezentační fazóně.

Kdo ho nahradí? „Variant je více, záleží, jakou taktiku zvolíme, jméno zatím prozrazovat nechci,“ říká zlínský trenér Páník.

Snadnou dedukcí se objeví jména dvou potenciálních náhradníků, z obou „voní“ enormní zkušenost. Tomáš Janíček i David Hubáček patří k rodinnému stříbru vedoucího týmu soutěže.

Atraktivnost duelu zvyšuje skutečnost, že se zřejmě premiérově od první minuty představí v dresu soupeře Tomáš Rosický.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x