Předvolební dotazník Zlin.cz 11. díl – Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD)

Druhou polovinu našich dotazníků odstartuje politické hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) s číslem 48.

1/ Co vaše strana, hnutí, volební subjekt považuje za stěžejní priority dalšího rozvoje Zlínského kraje?

Vláda rozhodla, že každý rok u nás usadí 2000 migrantů – to je malé městečko ročně. Jako základní prioritu dalšího rozvoje nejenom Zlínského kraje ale celé České republiky proto vidíme zachování stávajícího sociálně kulturního stavu. Pokud dojde k jeho narušení, budou starosti, jako je kvalita silnic, ochrana křečka a jiné zcela okrajové.

 

2/ Jaké jsou základní teze vašeho volebního programu? Čím chcete oslovit voliče ve Zlínském kraji?

Zabránění usídlování ilegálních migrantů ve Zlínském kraji, ochrana vod a přírody, vrácení správy vodních zdrojů do rukou státu, podpora rodin s dětmi a seniorů, podpora tradičního zemědělství, dopravní infrastruktura, prostě vše, co zlepší životní podmínky pro občany ve Zlínském kraji.

 

3/ Které tři věci se podle vás za poslední čtyři roky ve Zlínském kraji nejlépe povedly?

Na žádné si nevzpomínám.

 

4/ Které tři věci byly podle vás naopak krok špatným směrem, nebo se zcela nepovedly?

Rozkrádání společného majetku a peněz- odprodání vodovodních sítí pod cenou cizím firmám, výstavba Holešovské zóny, přidělování evropských peněz soukromým firmám, které si za ně opravily svůj soukromý majetek bez jakéhokoliv prospěchu pro občany. Například zámek Nový Světlov.

 

5/ Jaký volební výsledek v krajských volbách je pro vás reálný, jaký vás uspokojí?

Reálný nad 5% uspokojivý nad 6%. Když si porovnám, kolik prostředků jsme do kampaně vložili my a kolik jiné strany, pak by takový výsledek byl skvělý.

 

6/ Kdo je pro vás po krajských volbách potenciálním koaličním partnerem? Domníváte se spolupráce na kraji je více o lidech tak jako ta „radniční“, nebo více o stranách jako ta celostátní?

Slušní lidé by se měli učit spolupracovat a nepolitikařit na každé úrovni. Gauneři jako Kalousek a Sobotka spolupracovat umí. Pro nás je partner každý, kdo bude respektovat základní body našeho volebního programu – tedy ochrana kraje před migranty a demokratický princip, že pánem v zemi není politik, ale občan kterému politik slouží.

 

7/ Jaký by měl být osobnostní profil hejtmana Zlínského kraje?

Musí být inteligentní pracovitý, poctivý, důvěryhodný a mít vizi – prostě měl by být jako náš lídr pan doktor Dvořák. 

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x