Třinec poprvé prohrál. Skvělý Honejskův comeback

ZLÍN - Na to, jak je mladý, toho má zlínský hokejista Antonín Honejsek za sebou už docela dost. Odejít ze Zlína (kde výrazně pomohl k titulu v roce 2014) přes zahraniční mise k rivalovi do brněnské Komety, to je pro skalní zlínské fandy pořád ještě hodně tvrdé sousto.

Honejsek je ovšem zpátky i přes hradecké zastavení a tentokrát to byl právě on, kdo zařídil první porážku Třince v nové sezóně. A Zlín díky němu, ale i obrovskému nasazení spoluhráčů, získal hodně cenné dva body za výhru 4:3.

Na cenné body to přitom zrovna nevypadalo, třebaže už po čtyřiceti vteřinách domácí po bombě Marušáka a lehkém Bukartsově líznutí vedli.

V čase 15.00 Kreps vyrovnal a ve druhé třetině měli hosté hodně navrch. Jejich nedělní zkáza se ovšem jmenovala Tomáš Štůrala, domácí brankářská dvojka se předváděla v úžasné formě.

V polovině řádné hrací doby ovšem proti ráně Chmielewskiho zasáhnout nemohl.

Za pět minut ovšem Marušák nádherně vybídl Honejska a ten na nic nečekal: 2:2.

Adamský ale ještě do přestávky zase poslal Třinec do vedení.

V 53. minutě pak líbala berany vrtkavá paní Štěstěna. Holík pálil v mírné nouzi z křídla a po Hrabalově teči byl Hrubec bez šance.

Prodloužení hrané nově ve třech proti třem už rozuzlení nepřineslo, a tak znovunalezený syn Antonín Honejsek jako jediný z šesti střelců skóroval v nájezdech.

PSG Zlín – Oceláři Třinec 4:3.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x