„Jedeme v půl desáté dopoledne po rozbruslení, oběd máme naplánován v oblíbené restauraci v Jinošově u Náměšti nad Oslavou a pak už přímo do Chomutova,“ upřesňuje harmonogram páteční cesty za body vedoucí týmu Martin Kotásek.
Mimochodem jde o letitou a oblíbenou restauraci. I Kotáskův předchůdce v pozici vedoucího mužstva Oldřich Šolc volbu chválí.
„Vždycky se to odvíjí v duchu zdravé výživy, kluci mívají lehčí maso, kuře nebo rybu, k tomu zpravidla rýži, špagety nebo brambory. Velmi oblíbený je hovězí vývar. Jako realizační tým jsme měli výběr trošku jiný, U Kryštofů mají vynikající krkovičku na grilu,“ vzpomíná Šolc.
Do Chomutova by si Zlínští rádi zajeli pro body, uzdravili se Vlach a Podešva, na marodce zůstává dlouhodobě zraněný Okál.
To nabádá k velmi mírnému optimismu, týmu trenéra Růžičky se poslední dobu přestalo dařit, bodovala tam naplno například Olomouc.
Právě Hanáci, tým trenéra Venery se pak do Zlína chystá v neděli od 17 hodin.