Hokejisté Zlína: směr Chomutov a pak na Olomouc

ZLÍN - Pořádně dlouhý "výlet" čeká hokejisty PSG Zlín. V 10. kole nejvyšší soutěže zamíří do Chomutova. To je společně s Karlovými Vary a Litvínovem nejvzdálenější destinace.

„Jedeme v půl desáté dopoledne po rozbruslení, oběd máme naplánován v oblíbené restauraci v Jinošově u Náměšti nad Oslavou a pak už přímo do Chomutova,“ upřesňuje harmonogram páteční cesty za body vedoucí týmu Martin Kotásek.

Mimochodem jde o letitou a oblíbenou restauraci. I Kotáskův předchůdce v pozici vedoucího mužstva Oldřich Šolc volbu chválí.

„Vždycky se to odvíjí v duchu zdravé výživy, kluci mívají lehčí maso, kuře nebo rybu, k tomu zpravidla rýži, špagety nebo brambory. Velmi oblíbený je hovězí vývar. Jako realizační tým jsme měli výběr trošku jiný, U Kryštofů mají vynikající krkovičku na grilu,“ vzpomíná Šolc.

Do Chomutova by si Zlínští rádi zajeli pro body, uzdravili se Vlach a Podešva, na marodce zůstává dlouhodobě zraněný Okál.

To nabádá k velmi mírnému optimismu, týmu trenéra Růžičky se poslední dobu přestalo dařit, bodovala tam naplno například Olomouc.

Právě Hanáci, tým trenéra Venery se pak do Zlína chystá v neděli od 17 hodin.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x