Ševci vezou z Mladé Boleslavi tři body. Vykouzlili výhru 2:1

MLADÁ BOLESLAV - Tohle se tedy povedlo. Zlínští fotbalisté doslova obrali favorita z Mladé Boleslavi a na hřišti lídra nejvyšší soutěže se po utkání radovali ostošest. Není divu, porazit velmi silného soupeře na jeho hřišti, to se tedy počítá.

Boleslavští hrají poslední dobou excelentně a mají velkou sílu v útoku. Na lavičce třeba zůstali Magera a reprezentant do 21 let Klobása. 

Domácím vyšel úvod dokonale, zlínská obrana zcela v nedbalkách…už ve 2. minutě pálil Mebrahtu naprosto dokonale, Dostál při střele z pravé strany neměl nárok.

Boleslavští mohli v první půli klidně rozhodnout. Přikryl obešel i zlínského brankáře, ale poslal míč vedle, Mebrahtu pak zkolaboval v další šanci a míč poslušně odevzdal Dostálovi do rukavic.

Zlíňané mají výborné druhé poločasy. A to se znovu potvrdilo.

Semknutý tým těžil z bojovnosti i výborné hry stále lepšího Traoreho. Ten krásně v 74. minutě naservíroval míč do běhu bleskurychlému Vukadinovičovi a po jeho přesně střele bylo vyrovnáno.

„Máme to nacvičené, skvělá přihrávka, golman nemohl vyběhnout, paráda,“ těšilo střelce vyrovnávací branky.

Nebylo to ovšem ze zlínské strany vše. Aktivní Pazdera nacentroval v 79. minutě, domácí obrana chviličku zaváhala a Harba dokonal obrat.

Mladá Boleslav – Fastav Zlín 1:2 a ševcovská parta mistra Páníka už zase myslí na nejvyšší příčky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x