Přímo zásadní předpoklad ovšem rozpráší svým přístupem Antonín Dohnal.
Ve Včelarech na Uherskohradišťsku totiž bere do rukou kromě nůžek na střapce hroznů také dva žebře. Celý dvoupodlažní dům směrem k hlavní cestě směrem ze Zlína do Uherského Hradiště je úplně obsypaný modrými zralými hrozny.
„Budu dělat burčák, je to pozdní sběr, pomáhám kamarádovi, který tu před časem vysadil dvě hlavy, teď není fit a tak mi dal pokyn ke sklizni,“ směje se přímo na žebři Antonín Dohnal.
„Je to bago, žádná skvostná odrůda, ale urodilo se přímo úžasně a tak se bude lisovat a za pět dnů zkusíme, jaký bude burčák. Samozřejmě udělám i víno,“ dodáva svérázný vinař.
Dohnal tak sklízí těsně před svátkem vinařů. Zatímco ti pravověrní budou v pátek na Martina koštovat nové mladé víno, Antonín si dá stěnového burčáku.
Fotogalerie
run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’36968′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1323‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚36968‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>