Zmodernizované kino v Napajedlích chystá cestopis i vánoční koncert tří slavných tenorů

NAPAJEDLA - Dvě zajímavé akce plánuje nově digitalizované kino v Napajedlích na Zlínsku. Návštěvníky přenese na koncert tří tenorů do Vídně i do historického Říma, serveru Zlin.cz to řekla za Klub kultury Napajedla Alžběta Medlová.

Koncert světových pěveckých špiček z vídeňského Koncerthaus si budou moci přijít lidé poslechnout do napajedelského kina v sobotu 10. prosince v 17.30 hodin. „Připravena bude digitálně remasterovaná verze koncertu, na kterém Luciano Pavarotti, José Carreras a Plácido Domingo zazpívali na dvacet tradičních sakrálních i sekulárních vánočních písní. Opulentní koncertní síň a vídeňský orchestr, doplněný o Vídeňský dětský sbor, jsou zárukou překrásného zážitku v předvánočním čase,“ poznamenala Medlová.

Na své si ale přijdou také milovníci cestování. „Navštívit všechna zajímavá místa světa není v silách jednoho člověka. V Kině Napajedla se ale budou moci zájemci vypravit do historického Říma a prohlédnout si fascinující místa, kde se utvářely dějiny. Cestopis je na programu ve čtvrtek 15. prosince ve 20.00 hodin . Návštěvníci budou moci načerpat energii sakrálních památek a vychutnat si jedinečnou atmosféru a genia loci těchto nenapodobitelných míst přímo z pohodlí kina a navíc ve 3D,“ dodala Medlová.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x