Zlínský koncert Richarda Müllera musel být z technických důvodů přesunut na jiný den

ZLÍN - Oblíbený slovenský zpěvák Richard Müller odzpívá svůj zlínský koncert v náhradním termínu. Serveru Zlin.cz to uvedla za pořádající Agenturu Velrryba Petra Svěráková.

„Z technických důvodů na straně hlavního interpreta jsme byli nuceni změnit datum zlínského koncertu Richard Müller – To najlepšie tour 2017. Místo původně plánovaného data 20. dubna se koncert ve zlínském Kongresovém centru uskuteční v úterý 2. května,“ upřesnila Svěráková.

Richard Müller se svojí doprovodnou kapelou přiveze úspěšný koncertní program složený z jeho největších hitů v originálním šansonovém provedení. Jako exkluzivní host vystoupí legendární kytarista a skladatel Michal Pavlíček.

„Vstupenky zakoupené na původní datum zůstávají v platnosti. Pořádající Agentura Velryba děkuje všem divákům za pochopení,“ doplnila Svěráková.

Richard Müller založil svou první kapelu Banket už v roce 1984. Po jejím rozpadu se začal plně věnovat své sólové kariéře. První album Neuč vtáka lietať vydal v roce 1992. V roce 2006 oznámil konec kariéry a odehrál poslední turné. O dva roky později se však začal vracet na scénu, když odehrál jeden koncert na trenčínském festivalu Pohoda, v dalších letech pak koncertů začalo přibývat. Letos vydal studiové album 55.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x