Jiří Čunek poděkoval dobrovolným hasičům

VSETÍN - Starosta Vsetína Jiří Čunek ocenil reprezentanty okresu Vsetín v hasičském sportu, kteří se za rok 2016 účastnili různých hasičských soutěží ať už v kategorii družstev či jednotlivců, a získali výborná umístění. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí vsetínské radnice Adéla Kousalová.

Město Vsetín přistoupilo k tomuto morálnímu ocenění a poděkování, aby dobrovolným hasičům vyslovilo velké uznání za jejich činnost, která vede k vynikající fyzické připravenosti při zásazích u požárů, u živelních katastrof nebo při jiných pohromách. Svou důležitost má ale i při výchově mládeže.

Jiří Čunek poděkoval čtrnácti hasičům, kteří soutěžili v kategorii jednotlivců. Byli mezi nimi Daniel Klvaňa, Dominika Klvaňová, Martin Holčák, Lukáš Gerža a Adam Bartoň ze SDH Oznice, Pavel Růčka, Darina Křenková a Michal Lejska z SDH Prostřední Bečva, Veronika Sklářová z SDH Vigantice, Tereza Daňková z SDH Dolní Bečva, Petra Chovancová ze sboru dobrovolných hasičů Horní Lideč, dále také František Kunovský ze SDH Němetice a Radek Chmela z SDH Francova Lhota. Ocenění také převzal vsetínský hasič Marián Orság, který na Mistrovství České republiky ve Štramberku v disciplíně TFA obsadil v konkurenci osmdesátky soutěžících osmé místo.

V kategorii družstev bylo oceněno družstvo dobrovolných hasičů z Prostřední Bečvy, jejichž trenérem jsou Jan Mikulenka a Martin Stodůlka, družstvo dobrovolných hasičů Oznice, jejichž trenérem a vedoucím družstva jsou Roman Bartoň a Daniel Klvaňa starší, dále družstvo dobrovolných hasičů z Komárovic jejichž vedoucím družstva je František Foukal a družstvo dobrovolných hasičů Juřinka, jejichž vedoucím družstva je pan Zděněk Horák starší a Pan Pavel Konvičný a trenérem Radek Šuba starší.

O hudební vystoupení se postaraly žákyně ZŠ Trávníky Nikol Novosadová, Jessica Pohludková a Štěpánka Lochnerová.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x