PLESOVÁ SEZONA: Rybářský, Valašský, Školní – plesy v kraji jsou v plném proudu

VÝCHODNÍ MORAVA – Sezona plesů je v plném proudu. Na Východní Moravě jsou desítky míst, kam lze vyrazit za tanečními a společenskými zážitky, sdělil serveru Zlin.cz Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu a na některé z plesů pozval veřejnost.

Bohatá nabídka je hned v pátek 27. ledna. Svůj ples pořádá v Uherském Brodě místní Střední průmyslová škola a obchodní akademie, začátek je v 19:30. Hrát bude Kasanova, pro zájemce bude připravená i diskotéka.

Na 14. ples zvou zlínští rybáři, uskuteční se v hotelu Moskva. K tanci i poslechu zahraje taneční skupina PL Band a DJ Jára Stašek. V programu se představí Taneční škola A. & A. Mědílkovi. Plesoví hosté se zúčastní losování o ceny Znovínu Znojmo, je připravena bohatá tombola. Začátek je v 19:30, vstupné stojí 240 korun, zakoupit jej lze i v předprodeji recepci hotelu Moskva, tel: 577 561 111 nebo v rybářských prodejnách Kovin Fish a Unzeitlich.

Ještě pestřejší nabídka připadá na sobotu 28. ledna. V Obecním domě Rusava na Kroměřížsku pořádá Valašský krúžek Rusavjan tradiční, již 40. Valašský bál. Začátek je v 19 hodin. K tanci a poslechu hraje CM Rusava a CM souboru Beskyd. Srdečně zvou Valaši z Rusavjanu. Součástí bálu bude i výstava fotek z činnosti souboru za posledních 40 let.
Na Krojový ples se půjde ve folklórním Vlčnově. Začátek tradiční akce je také v sedm hodin večer.

V reprezentativních prostorách Kongresového centra ve Zlíně se od 19,30 uskuteční Valašský bál Bartošova souboru. Večerem budou provázet hned tři cimbálové muziky a o program se kromě Bartošova souboru postará také hostující Folklórní soubor Pentla z Boršic. Těšit se lze jak na valašský, tak i slovácký folklór. Chybět nebude bohatá tombola, sklenička skvělého vína a tradiční večerní překvapení. Vstupenky jsou k dostání v pokladně Filharmonie Bohuslava Martinů nebo na telefonu 723 701 811.

Do hotelu Moskva ve Zlíně se půjde na XXII. Ples Českého červeného kříže, začátek je ve 20:00. K tanci a poslechu zahraje hudební duo I. D. Band. Předprodej vstupenek je v sídle Českého červeného kříže Zlín, Potoky 3314, Zlín.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x