Četníci z Luhačovic si pohlídali 800 plesajících

LUHAČOVICE - 800 spokojených návštěvníků už 21. plesu akciové společnosti Lázně Luhačovice si "pohlídali" tamní četníci. Důvod k zásahu neměli. Všichni se bavili přímo četnicky přesněji řečeno královsky. Jedna z největších společenských akcí v celé republice měla díky zmíněnému akcentu na nový televizní seriál jedinečnou atmosféru.

„V seriálu jsem nedostal ani roli komparsu a tak jsem si na našem plesu nemohl nechat dobovou četnickou uniformu ujít,“ hlásil s úsměvem ještě před startem víru tance a dobré zábavy na samém začátku plesu generální ředitel Lázní Luhačovice a.s. Eduard Bláha.

Zájem byl o tanec, ale tentokrát hodně také o fotografie v dobových kostýmech na četnické stanici z doby před bezmála sto lety.

Hostům hrál velký plesový orchestr, dvě taneční kapely, cimbálovka, v roli moderátora tradičně Jan Čenský, vystoupily i zpěvačky Heidi Janků a Monika Absolonová.

Líbil se i přebohatý raut včetně candáta na bylinkách či kančího guláše a šťastné výherce nadchla nejen hlavní cena z bohaté tomboly. Organizátoři opravdu nešetřili. Týdenní wellness pobyt v hotelu Alexandria pro dva v hodnotě 35 tisíc korun, to už je věc.

Mezi hosty byla třeba velvyslankyně České republiky na Slovensku Livia Klausová, anebo herec Martin Trnavský, stejně jako rovněž správně dobově uniformovaný ředitel brněnského studia ČT Jan Souček.

Podívejte se ve fotogalerii, jaká vládla na plese atmosféra…

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’49310′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚1385‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚49310‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x