Uherskobrodská radnice výrazně prodlouží úřední hodiny

UHERSKÝ BROD - Uherskobrodská radnice se rozhodla vyhovět přání občanů a zavádí výrazně rozšířené úřední hodiny. V některé dny si budou moci lidé vyřídit své záležitosti až do 18.00 hodin, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Elen Sladká.

Městský úřad Uherský Brod výrazně prodlužuje svou pracovní dobu. Od dubna do září bude na některých pracovištích každý první pátek v měsíci pracovní doba prodloužena do 18.00 hodin.

„Úřad tak vychází vstříc především občanům, kteří pracují mimo Uherský Brod, aby měli možnost vyřídit si úřední záležitosti osobně,“ sdělil tajemník městského úřadu Kamil Válek.

V prodloužené pracovní době bude v budově radnice otevřeno pracoviště podatelny, v budově „kachlíkárny“ bude občanům k dispozici pracoviště matriky, výdej občanských průkazů a cestovních dokladů, evidence motorových vozidel a evidence řidičů a přepážka CzechPOINTu.

První prodloužený pátek bude již 7. dubna, následovat budou termíny 5. května, 2. června, 7. července, 4. srpna a 8. září.

„Po šesti zkušebních měsících se vyhodnotí, zda jsou tyto služby občany využívány a na základě výsledků se rozhodne, zda prodloužené pracovní pátky zůstanou součástí otevíracích hodin Městského úřadu Uherský Brod nebo se toto opatření zruší jako nepotřebné,“ dodala Elen Sladká.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x