Zlín jede na Spartu. Zhořkne trenéru Radovi premiéra?

ZLÍN - Zajímavá konstelace. Fotbalisté zlínského Fastavu potřebují úspěch jako nemocný účinný lék. Jenže zrovna teď se jim do cesty postaví na vlastním stadionu "reinkarnovaná" pražská Sparta. Pořád náš nejslavnější klub. A navíc s novým trenérem Petrem Radou na lavičce a hlavně s typickou gestikulací před ní...

„To, jestli došlo na pražské Letné ke změnám, je možná zajímavé, ale nikoliv určující. My se prostě musíme zaměřit na svoji hru, podat co nejlepší výkon a favorita potrápit. Má nám co vracet, doma jsme mu sebrali dva body a pak ho vyřadili z poháru,“ vybavuje si trenér Fastavu Páník.

Jeho tým absolvuje čtvrteční trénink na svém hřišti, cesta do Prahy je pak už jen možností k tomu, aby si trenér dopiloval taktiku a s asistenty probral jednotlivé posty.

„Minule mne docela potěšil Beauguel, to je fotbalista s velkým potenciálem, uvidíme, jak postavíme mužstvo, sestava ještě úplně jasná není. Záležet bude i na zdravotním stavu hráčů, dobrou zprávou je, že pro karetní trest nestojí nikdo,“ konstatuje Páník.

Zlín by úspěch pro posílení sebevědomí hodně potřeboval, pokud by Spartě uzmul třeba dva body, prakticky by ji „zbavil starostí“ se ziskem titulu.

Na pražské Letné začíná páteční zápas 21. kola ePojištění ligy ve 20.15.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x