Lidé mohou hlasovat v anketě Sportovec Zlínského kraje

ZLÍNSKÝ KRAJ – Hejtmanství vyhlásilo anketu Sportovec Zlínského kraje. Do hlasování se může zapojit i široká veřejnost v kategorii Cena občanů, sdělil serveru Zlin.cz Jan Vandík z tiskového centra Zlínského kraje.

Hlasovat je možné od pátku až do 17. dubna prostřednictvím webových stránek Zlínského kraje www.kr-zlinsky.cz. „Hlasující tam najdou veškeré důležité informace včetně nominovaných sportovců, podmínek a pravidel hlasování,“ uvedl Vandík.

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety se uskuteční 20. dubna v Kongresovém centru Zlín. Moderátorem bude Ondřej Blaho. „Kromě Ceny občanů se udělí ocenění v kategoriích nejúspěšnější sportovec jednotlivec, nejúspěšnější sportovec jednotlivec do 18 let, nejúspěšnější handicapovaný sportovec, nejúspěšnější sportovní kolektiv, nejúspěšnější trenér, Cena fair play a Cena hejtmana Zlínského kraje,“ vyjmenoval Vandík.

Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří podle něj mezi priority Zlínského kraje. „V rámci veřejné prezentace sportovní a tělovýchovné činnosti vyhlašuje kraj nejúspěšnější sportovce kraje již od roku 2002, letos se tak koná již 15. ročník ankety,“ dodal Vandík.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x