Zlin.cz chce s novou energií upevnit pozici jedničky ve Zlínském kraji

Nabídka dalších rubrik či více původních materiálů. To jsou kroky, které mají ještě dále zvýšit kvalitu obsahu nejnavštěvovanějšího informačního a zpravodajského portálu ve Zlínském kraji Zlin.cz. V souvislosti s tím došlo k založení společnosti ZLIN.CZ s.r.o. V ní má významný majetkový podíl také největší mediální vydavatel ve Zlínském kraji, společnost HEXXA.CZ s.r.o.

Za vznikem portálu Zlin.cz, který má měsíční návštěvnost 100 000 a počet zobrazených stran překračuje 750 000, stojí společnost AVONET, s.r.o. Jde o předního poskytovatele internetových služeb pro firmy i domácnosti v České republice se zaměřením na Zlínský kraj. Specializuje se na poskytování internetového připojení, hlasových služeb, chytré televize a hostingu. „Vzhledem k našemu hlavnímu byznysu dokážeme portálu zajistit vynikající technickou a technologickou úroveň, v případě zkvalitňování a rozšiřování obsahu a hledání obchodních příležitostí chceme spolupracovat s partnerem, který má v této oblasti zkušenosti a vybudovaný tým,“ říká výkonný ředitel společnosti AVONET Dušan Máčalík.

Z těchto důvodů došlo k založení společnosti ZLIN.CZ. Majetkový podíl v ní vedle zakladatelů portálu získal také tradiční vydavatel tištěných médií ve Zlínském kraji, společnost HEXXA.CZ. Každý měsíc se podílí na vydávání více než 300 000 výtisků periodik pro několik klientů. „Máme dlouhou tradici v mediální oblasti, vybudovanou redakci i obchodní tým. Průnik do on-line prostředí je pro nás proto logickým krokem. Vidíme v tom synergické efekty jak pro další fungování celé naší společnosti, tak i pro naše klienty a partnery. Do našeho portfolia ve Zlínském kraji nyní po tiskovině s největším nákladem přibývá i nejnavštěvovanější informační a zpravodajský portál,“ vysvětluje majitel vydavatelství David Grác.

Cílem společnosti ZLIN.CZ je portál dále rozvíjet, rozšiřovat a zkvalitňovat, přinášet více zpravodajství, informací a zajímavostí ze všech regionů Zlínského kraje. Návštěvníci se tak v průběhu následujících měsíců mohou kromě dalších technických vylepšení těšit také na větší objem původního zpravodajství, fotogalerie či nové rubriky. „Portál Zlin.cz je již nyní unikátní počtem čtenářů, kteří jej každý měsíc navštěvují. Ti oceňují regionální zaměření a rozsah obsahu – od zpravodajství přes přehled akcí, webkamery až po tematické přílohy. Věříme, že novinky návštěvnost portálu dále navýší, a on-line magazín upevní pozici jedničky na pomyslném žebříčku on-line médií v regionu Zlínského kraje,“ dodává jednatel společnosti ZLIN.CZ Tomáš Máčalík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x