U zlínské zoo je už přes sedm stovek bezplatných parkovacích míst

ZLÍN - Zlínská zoo se snaží investovat peníze nejen do nových expozic pro zvířata, ale také do služeb pro návštěvníky. Letošní letní sezonu mohou lidé využít několik nových bezplatných parkovacích míst, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí Zoo Zlín Romana Bujáčková.

„Měníme nejen areál zoo, ale i služby návštěvníkům. Od loňského roku provozujeme díky našemu zřizovateli už třetí parkoviště, kde můžete parkovat zdarma. Na bezplatných parkovištích je tak k dispozici 735 míst pro osobní automobily,“ poznamenala Bujáčková.

Bez poplatku tak návštěvníci zoologické zahrady mohou odstavit svá auta na parkovištích označených P1, P5 a P6. „Parkoviště P1, jehož kapacita je 124 míst, se nachází ve směru od Zlína na levé straně u hlavního vstupu. Parkoviště P5 má kapacitu 380 míst a P6 pak 231 míst. Obě jsou u sezonního vstupu a lidé k nim mohou přijet i ze směru od obce Lukov,“ upřesnila Bujáčková.

Další místa nabízejí zpoplatněné soukromé parkovací plochy v okolí zoo. Celkem je tak možné využít k parkování více než 1 500 míst, což je zdaleka nejlepší situace v rámci všech českých zoo.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x