Zelenáčova šopa chystá Letní pivní košt a vystoupí zde i Blanka Šrůmová

ZLÍN - V nadcházejících dnech a týdnech plánuje hudební a divadelní klub Zelenáčova šopa ve Zlíně několik zajímavých akcí. Informoval o tom Zdeněk Urbanovský z Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Například ve středu 31. května začne Letní pivní košt, který potrvá až do soboty 3. června. „Na této pravidelné akci bude možné ochutnat desítky druhů piv z různých minipivovarů,“ upřesnil za Zelenáčovu šopu Martin Juřík.

Zajímavou tvorbu představí hudební uskupení Medomet ve složení Hanzel, Černý a Kymla. Tento koncert se chystá na sobotu 10. června.

Dalším lákadlem bude koncert pop-rockové formace Něžná noc, která se narodila z partnerství zpěvačky Blanky Šrůmové, dlouholeté frontwomanky Tiché dohody, a rockového písničkáře Jana Sahary Hedla, někdejšího spoluzakladatele skupiny Precedens a zejména originálního autora a interpreta svých skladeb. „Jejich debutové společné album, Neměj strach, získalo ocenění Album roku 2016 v časopise Rock and Pop. Koncert je naplánován na čtvrtek 22. června,“ dodal Juřík.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x