Ševci po dvanácti letech do Evropy. Ve čtvrtek do Olomouce na Tiraspol

ZLÍN - V úterý ještě trénink na svém trávníku, ve středu už na pažitu olomouckého Androva stadionu. Ve čtvrtek od 19.00 pak ostrý vstup do Evropské ligy. Na zlínské Ševce čeká nejlepší moldavský tým Šeriff Tiraspol, samozřejmě mezinárodní společenství fotbalistů z deseti zemí, mimo jiné Brazílie, Chorvatska, Belgie či Černé Hory.

„Kdyby snad chtěl soupeře kdokoliv podcenit, pak jen připomínám, že v bitvě o skupinovou fázi vyřadil Legii Varšava, ta hrála minule v Lize mistrů,“ připomíná trenér Zlína Bohumil Páník.

O tom, že jde o tým skvělých parametrů svědčí mimo jiné pohled na úžasný sportovní komplex, který má moldavský mistr k dispozici. O tom se může Zlíňanům zdát v hodně růžových snech.

Mimo jiné půjde o to zajistit při hostování v Olomouci pro vítěze české pohárové soutěže domácí prostředí. Lístky se ještě sehnat dají, kdo se jím prokáže, může tam i zpět zdarma speciálním vlakem přímo ze Zlína.

Ceny se pohybovaly v předprodeji od 400 do 900 korun.

Zlín hraje evropskou soutěž po dlouhých dvanácti letech, naposledy byl nad jeho síly belgický Gent v tehdejším Intertoto cupu.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x