Do soutěže do práce na kole se zapojilo přes 2 600 lidí

ZLÍN - Do tradiční soutěže pro cyklisty, chodce i bruslaře Do práce na kole se letos v září zapojilo 2 622 účastníků z celé České republiky. Neodradilo je ani deštivé počasí, které v daný týden panovalo, serveru Zlin.cz to uvedl za zlínský magistrát Lukáš Fabián.

„Všichni odvážlivci, kteří se nezalekli nevlídného počasí, ujeli, ušli či uběhli celkem 65 213 zelených  kilometrů. Ve Zlíně se zapojilo 65 cyklistů, chodců, běžců a v Otrokovicích 36,“ prozradila Jana Vybíralova z iniciativy CykloZlín.

Ze všech účastníků výzvy se stoprocentní pravidelností vylosovali organizátoři několik šťastlivců, kteří vyhrávají startovné zdarma pro sebe a další čtyři kolegy do hlavní květnové soutěže Do práce na kole 2018.

„Stoprocentní účast v zářijové výzvě mělo ze Zlína 10 účastníků. Z toho dva byli ze Statutárního města Zlín, a to Josef Novák, radní přes dopravu a cyklodopravu a cyklokoordinátor Martin Habuda. V Otrokovicích jezdilo celý týden osm účastníků, z toho dva z Městského úřadu Otrokovice. Všem moc děkujeme,“ doplnila organizátorka soutěže pro města Zlín a Otrokovice.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x