Kino Hvězda chystá na začátek ledna nejlepší filmy roku

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Sedmnáct nejlepších projektů letošního roku chystá od 1. do 12. ledna Kino Hvězda v Uherském Hradišti. K vidění budou adepti na různá ocenění i filmy, o které byl velký divácký zájem, řekl serveru Zlin.cz mluvčí Městských kin Uherské Hradiště Jaromír Orel.

Přehlídka filmů nese název Best Of 2017. „Jedná se o adepty na Zlaté glóby a Oscary. Doplní je ale i filmy, které na ocenění akademiků nejspíše nedosáhnou, ale setkaly se s velkým diváckým zájmem,“ uvedl Orel.

Pokud lidé nestihli filmy vidět letos, mohou přijít na jednu ze 17 projekcí od 1. do 12. ledna. „Nominace titulů na 75 zlatých glóbusů jsou známé od 11. prosince a stejně jako ve výběru kina Hvězda v nich figuruje válečný snímek Dunkerk Christophera Nolana, který je na programu 11. ledna, nebo animovaný film Ferdinand, který se bude hrát 3. ledna,“ informoval Orel.

Adepti na Oscara budou oznámeni až 23. ledna. „Už nyní lze ale předpokládat některé favority na výhru jako například Star Wars: Poslední z Jediu, což je v plánu 1., 2., 5., 6., 8 i 12. ledna,“ dodal Orel.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x