Zlínský kraj ocení lékaře a zdravotníky za kvalitní práci

ZLÍNSKÝ KRAJ – Tři lékaře a stejný počet záchranářů ocení za jejich dobrou práci Zlínský kraj, který dá každému peněžitý dar ve výši 10 tisíc korun. Lidé mohou návrhy posílat do konce června, řekla serveru Zlin.cz Helena Mráčková z tiskového oddělení krajského úřadu.

Anketa Pracovník roku ve zdravotních službách Zlínského kraje za významný přínos v oblasti poskytování zdravotních služeb se letos koná už popáté. „Cílem akce je vyzvednout potřebnost kvalitních lidí pracujících ve zdravotnictví,“ uvedla Mráčková.

Anketa se dělí na dvě kategorie. „Je to lékařský a nelékařský zdravotnický personál. Do něj spadají například sestra, bratr, zdravotnický asistent, záchranář, sanitář a podobně,“ vyjmenovala Mráčková.

V obou kategoriích si ocenění odnesou tři lidé, kteří získají i peněžitý dar. „Kromě toho se předpokládá udělení dalších mimořádných ocenění spojených s věcným dárkem,“ poznamenala Mráčková.

Pacientská veřejnost může návrhy posílat osobně nebo doručit na krajský úřad. „Termín je do 30. června. Nominační formulář a další podrobné informace jsou k dispozici na webu Zlínského kraje v sekci zdravotnictví nebo v tištěné podobě na podatelně krajského úřadu,“ dodala Mráčková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x