Derby podle předpokladů. Záchrana pro oba

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Vypjaté emoce, nizoučké kursy bookmakerů na remízu, vedení Slovácka, ale také penaltové srovnání Zlína. Po rovnováze ve výsledku 1:1 a divočení "fandů" ještě na hřišti nakonec spokojenost pro všechny. Zlín i Slovácko budou hrát i v příštím ročníku nejvyšší fotbalové soutěže.

Samotný průběh potvrdil, že v závěru soutěže je na koni spíše domácí bílý balet, Fastav kulhá na obě nohy, ale remízu má, když v 79. minutě vyrovnal z přísné penalty Železník střelou o tyč.

Domácí vedli od 25. minuty hlavičkou Sadílka a nedlouho před vyrovnávacím gólem mohl Machalík přidat pojistku, zamířil ale těsně vedle.

Další duely rozhodly o tom, že se vedle domácích zachránili i fotbalisté Fastavu.

Za týden se hraje poslední kolo, týmy si ještě mohou pořadí v tabulce vyměnit. Zlín hostí Liberec a Slovácko jede do Jablonce, který může dokonce zaútočit na předkolo Ligy mistrů.

Každopádně to vypadá na rušnější léto ve Zlíně. Dají se čekat změny v kádru, zajímavé bude sledovat, zda vedení nechá u týmu trenéra Petrželu. 

Pokud by Zlín o nic nehrající Liberec zdolal, konečně by protrhl neuvěřitelnou tříletou jarní sérii bez výhry na domácím hřišti.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x