Bezplatné promítání filmů pod širým nebem míří do zlínského parku Komenského

ZLÍN - Zlínské filmové léto je v plném proudu a nyní se bezplatné projekce přemístí do parku Komenského v centru města. Serveru Zlin.cz to oznámil mluvčí zlínské radnice Zdeněk Dvořák.

„Připraveny jsou atraktivní snímky, takže věříme, že i ty si najdou své diváky,“ prohlásila Eva Manišová, vedoucí oddělení cestovního ruchu a informací magistrátu.

O uplynulém víkendu se promítalo v Příluku na fotbalovém hřišti. V pátek, i přes nepřízeň počasí, přišlo okolo stovky diváků, v sobotu byl jejich počet více než dvojnásobný. „Hrály se filmy Vezmeš si mě, kámo? a Jumanji: Vítejte v džungli,“ doplnila Eva Manišová.

Pořadatelem Zlínského filmového léta je město Zlín, vstup je zdarma, s sebou je potřeba si vzít pouze deky. Občerstvení je zajištěno. Promítat se začíná vždy ve 21.30 hodin.

V parku Komenského bude k vidění celkem šest filmů. V pátek 20. července je na programu snímek Coco, v sobotu 21. července Avengers: Infinity War, v neděli 22. července Fakjů pane učiteli 3, v pondělí 23. července Pacific Rim: Povstání, v úterý 24. července Debbie a její parťačky a ve středu 25. července bude na programu snímek Dvě nevěsty a jedna svatba.

V pátek 10. srpna se pak projekce přesune na zlínský zámek a poté na sídliště Jižní Svahy.

Zlínské filmové léto – nadcházející program:

Park Komenského

20. 7.

Coco

Park Komenského

So

21. 7.

Avengers: Infinity War

Park Komenského

Ne

22. 7.

Fakjů pane učiteli 3

Park Komenského

Po

23. 7.

Pacific Rim: Povstání

Park Komenského

Út

24. 7.

Debbie a její parťačky

Park Komenského

St

25. 7.

Dvě nevěsty a jedna svatba

Zámek Zlín

10. 8.

Věčně tvá nevěrná

Zámek Zlín

So

11. 8.

Den co den

Jižní Svahy

31. 8.

Mamma Mia: Here we go again

Jižní Svahy

So

1. 9.

Cesta za králem Trollů

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x