Městské kanalizace vyhlásily prázdninovou soutěž

ZLÍN - Společnost Vodovody a kanalizace Zlín, a.s. (VaK) vyhlásila velkou prázdninovou soutěž. Úkolem dětí, které se budou chtít soutěže zúčastnit, je vytvoření díla s tématem Voda, informoval server Zlin.cz Svatopluk Březík, předseda představenstva VaK.

„Pro děti prvního stupně ZŠ je to kresba, malba či koláž, pro děti druhého stupně je to vytvoření pohádky nebo básně. Téma je tak široké, že se v pracích může objevit jak samotná voda v přírodě v podobě vodních zdrojů (vodních nádrží, zlínských potoků a potůčků a živočichů v nich, pramenů i studánek), tak například voda kohoutková, její spotřeba a nutnost šetřit s ní. Děti také mohou vytvářet koláže z nasbíraných předmětů z různých míst, na kterých s rodiči trávili dovolenou,“ přiblížil Březík.

Vytvořené práce můžete zasílat nebo doručovat na adresu: Vodovody a kanalizace Zlín, a. s., tř. Tomáše Bati 383, 760 49 Zlín. Zasílat je můžete také v oskenované podobě na e-mailovou adresu: detiavoda@vakzlin.cz.
Na zadní stranu práce nebo do textu mailu, prosím, uveďte: Jméno a příjmení autora, třídu (pro školní rok 2018/2019) a název základní školy, kterou navštěvuje.
Uzávěrka prací je: 7. září 2018.

„Po tomto datu budou vybrány nejzajímavější práce a následně budou oznámeni vítězové, které pozveme na slavnostní vyhlášení výsledků soutěže a předávání cen. Vítězné práce zveřejníme také (po předchozím souhlasu) na našich webových stránkách a facebooku,“ oznámil předseda představenstva.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x