Pohádkový les na Burešově bude spojený s beneficí

ZLÍN - Na Burešově ve Zlíně se v sobotu 8. září uskuteční Pohádkový les v režii Střediska rané péče Educo. Serveru Zlin.cz to za středisko řekla Šárka Štěpáníková.

Pohádkový les nabídne zábavu pro děti, ale zároveň bude mít i benefiční podtext. Výtěžek ze vstupného totiž poputuje do Střediska rané péče Educo Zlín, které poskytuje ranou péči zdarma rodinám s dětmi se zdravotním postižením ve Zlínském kraji. Vstupné na akci je 50 korun na dítě.

„Pohádkový les začne ve 14.00 hodin a celý program potrvá do 18. hodiny. Děti si budou moct projít jednotlivá stanoviště s pohádkovými bytostmi, vyzkoušet svůj um v jednoduchých soutěžích, zastřílet si z luků a užít si parádní skákací hrad. Na místě se uskuteční také bazárek hraček, malování na obličej a tombola s hodnotnými cenami. K dispozici bude i občerstvení,“ poznamenala Štěpáníková.

Středisko rané péče Educo Zlín pomáhá rodinám s dětmi s autismem, Downovým syndromem, kombinovaným postižením, ale na středisko se mohou rodiny obracet také kvůli problémům ve vývoji v důsledku předčasného narození.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x