Zlínské divadlo přivítá stotisícího návštěvníka

ZLÍN - Diváka s pořadovým číslem 100 000 roku 2018 očekává Městské divadlo Zlín. Podle výpočtů přijde v úterý 20. listopadu do vyprodaného hlediště na zbojnický muzikál Malované na skle, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí divadla Veronika Jurčová.

„Nemáme v divadle turnikety, takže o tom, který divák je právě ten stotisící, opět pomůže rozhodnout náhoda. Určí jej herec Marek Příkazký originálním způsobem – lukostřelbou. Diváci se ale nemusejí bát – nepůjde o život, byť je Marek teprve začínající lukostřelec,“ řekla šéfka vnějších vztahů divadla Blanka Kovandová.

V minulosti o jubilejním návštěvníkovi rozhodlo například peříčko spuštěné do hlediště od stropu z osvětlovačské lávky, badmintonový míček smečovaný z jeviště do diváků nebo naposled loni vystřelená zátka od šampaňského. „Ten, na koho se usměje štěstěna, od nás získá kuponové předplatné a taky praktický dárek od generálního partnera divadla,“ doplnila Kovandová.

Do statistiky jsou započítáni jen „zlínští“ diváci, ne ti na zájezdech. Tam jde o další tisíce lidí, kteří viděli pohádky Opice Žofka a Tučňáci na arše, muzikály Noc na Karlštejně a Malované na skle, Splašené nůžky, Mezi nebem a ženou a Dobré mravy.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x