Pozor, hraje Řepka

UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Zájem o futsal a o účinkování místního klubu Bazooka v nejvyšší soutěži je v Uherském Hradišti velký. Tamní před lety poněkud svérázně vyprojektovaná stará sportovní hala je divácky velmi specifická. A když přijede třeba pražská Slavia a do dresu domácích se oblékne Tomáš Řepka, tak je jasné, že bude plno.

Aby bylo jasno, v první řadě by mělo jít o vlastní zápas. Ten byl rychlý, bojovný, dramatický a domácí favorizovaným sešívaným se spoustou cizinců cestu k výhře 4:2 rozhodně pěkně ztížili. Hráli s velikým nasazením a zasloužili si i přes porážku aplaus početných fandů.

Bonusem pro ně byla samozřejmě přítomnost Tomáše Řepky. Nemělo by se zapomínat, že brzy pětačtyřicetiletý plejer toho i přes občasné „blikance“ dokázal dost a dost. Oblékal reprezentační dres v pětačtyřiceti duelech, hrál nejen za rodný Brumov či Zlín, ale taky za Baník, Spartu, italskou Fiorentinu nebo anglický West Ham. Získal čtyři české tituly a taky italský pohár.

V osobním životě si prochází nejrůznějšími peripetiemi, teď dostal například od soudu 300 hodin veřejně prospěšných prací.

Sázka na jeho přítomnost přímo vybičovala média k bdělosti v pátek pozdě večer. 

Řepka dostal do trenéra Hastíka „povolenku“ na pár minut v závěru a když se pak podepisoval malým i velkým fandům a fotil se se spoluhráči i příznivci, mohli si šéfové klubu vyhodnotit, jaký podivuhodný marketingový tah se jim vydařil.

Sám Řepka se zájmu kamer a mikrofonu vyhýbal s důrazem sobě vlastním. Pro bystré uši jen utrousil, že to bylo: „nesmírně rychlé a člověk se nestačil divit, jak se hra bleskově přelévá z jednoho konce hřiště na druhý.“

Což je ovšem dokonalá pozvánka na další vystoupení sympatických uherskohradišťských bojovníků proti profíkům z futsalového nebe.

Už v pondělí v půl deváté večer hraje v Uherském Hradišti v semifinále poháru Chrudim. Zase bude nejspíš plno. Tomáše Řepku ale už nečekejte…

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’162339′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2180‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚162339‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x