Čelní střet si vyžádal tři zranění

ZLÍNSKO - Dnes v pravé poledne vyjeli profesionální hasiči ze Zlína a dobrovolná jednotka z Vizovic k dopravní nehodě do obce Zádveřice – Raková u Zlína.

Po příjezdu na místo velitel zásahu průzkumem zjistil, že se jedná o dopravní nehodu dvou osobních vozidel, která se čelně střetla. Při nehodě utrpěly tři osoby zranění a skončily v péči záchranářů, kteří je odvezli do krajské nemocnice k dalšímu vyšetření.

Hasiči u obou vozidel provedli protipožární opatření a zasypali sorbentem vyteklé provozní kapaliny. Komunikace v místě nehody byla částečně uzavřena a hasiči usměrňovali dopravu, aby nedošlo případně k další kolizi nepozorností projíždějících řidičů místem nehody.

Šetření příčiny nehody si převzali dopravní policisté.

Hasiči nakonec uklidili ze silnice použitý sorbent a zametli střepy a úlomky z havarovaných vozidel. Poté z místa nehody odjeli zpět na své stanice.

Fotogalerie

run_function(‚hash‘,’fotogalerie-zlin-cz-list‘,’162349′,’global $wc;$wc=array();$pom=stripslashes(‚2186‘); $wc[‚id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$pom=stripslashes(‚162349‘); $wc[‚unique_id‘]=(($GLOBALS[‚interpret‘]->is_serialized($pom))? unserialize($pom):$pom);$wc[‚function_id‘]=’fotogalerie-zlin-cz-list‘;‘,’a:0:{}‘); ?>

 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x