Na zlínském filmovém festivale vystoupí kapely Mandrage, Mirai nebo Iné Kafe

ZLÍN - Kapely Mandrage, Mirai nebo Iné Kafe - tyto a další skupiny se představí ve festivalové Koncertní zóně Enapo v rámci příštího ročníku Zlín Film Festivalu. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí festivalu Kateřina Martykánová.

Vstupenky za zvýhodněné ceny jsou v předprodeji již nyní ve festivalovém e – shopu. 59. ročník Zlín Film Festivalu se uskuteční od 24. května do 1. června 2019. „Pouze do konce roku 2018 mají fanoušci možnost zakoupit vstupenky na koncerty včetně letního kina za mimořádnou cenu 199 korun. Na každé vstupence tak ušetří 50 korun,“ upřesnila výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu Jarmila Záhorová.

Zlín Film Festival letos opět nabízí šanci amatérským kapelám podílet se na doprovodném programu této zóny. Až do 15. prosince se mohou přihlásit do soutěže kapel, z níž v dubnu vzejdou vítězové, kteří se stanou předskokany těchto velkých kapel. Kapela Mandrage vystoupí 24. května v 19.30 hodin, Mirai se předvede o den později v 19.00 hodin a Iné Kafe pak 26. května v 19.00 hodin.

Cena vstupného od 1. 1. 2019 na koncerty známých interpretů bude 249 korun a zahrnuje také vstup na navazující letní kina. Děti do šesti let neplatí.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x