Seminář naučí, jak fundraisingem získat peníze na kulturu

ZLÍN – Odbor kultury a památkové péče krajského úřadu připravuje metodický seminář, který zájemcům poradí, jak získávat finanční a jiné zdroje na podporu kulturních aktivit jinak než z rozpočtu obcí, krajů či státu. O chystané akci informovala server Zlin.cz pracovnice hejtmanství Helena Mráčková.

Seminář se uskuteční v úterý 4. prosince od 10 hodin v 15. budově 14I15 Baťova institutu a koná se pod patronátem radního pro kulturu Miroslava Kašného.

„Je to další z metodických seminářů, určený nejen pracovníkům našich příspěvkových organizací, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti. Téma fundraisingu je aktuální, zajímavé a důležité právě pro práci v kulturní sféře. I přesto o něm spousta lidí z odvětví stále ví minimum, proto věřím, že tato akce bude přínosná,“ řekl radní Miroslav Kašný, který zodpovídá za kulturu, památkovou péči, spolupráci s církvemi, mládež a sport.

O negrantovém fundraisingu bude přednášet Mgr. Simona Škarabelová, Ph.D. z Ekonomické fakulty Masarykovy univerzity Brno a z Nadace Partnerství.

Zájemci se mohou přihlašovat u Markéty Suchánkové na telefonu: 577 043 609. Po registraci je vstup zdarma.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x