KAM VYRAZIT TENTO TÝDEN: Koncertovat budou Dan Bárta, Petr Bende i Václav Hybš s Pavlou Břínkovou

ZLÍNSKÝ KRAJ - S blížícími se Vánocemi je nabídka akcí tradičně velmi bohatá. Vánoční koncerty, Medový den, i přednášku známého cestovatele Jiřího Kolbaby najdete v příštích dnech ve svém okolí.

Na svůj Vánoční koncert si přizval Václav Hybš kromě excelentních hudebníků svého orchestru také první dámu operetní a muzikálové scény Pavlu Břínkovou. Kdy? Ve středu 5. prosince v 19 hodin ve Velkém sále Kulturního zařízení Valašské Meziříčí.

Exotický Bhútán vám představí ve čtvrtek 6. prosince ten nejpovolanější – cestovatel Jiří Kolbaba. Vyprávění začne v 17 hodin v Kině Hvězda v Uherském Hradišti.

V kroměřížské Květné zahradě se ve čtvrtek od 17 hodin koná neméně zajímavá přednáška Lenky Křesadlové. Tato specialistka na památky zahradního umění pohovoří v přednáškovém sále vstupní budovy o Stromech republiky Zlínského kraje 1918–2018.

Centrum lázeňských Luhačovic ožije Vánočním jarmarkem už tento pátek. Nabídne tradiční řemeslné výrobky i občerstvení.

Nezaměnitelný hlas a vokální umění Dana Bárty a znamenití muzikanti kapely Illustratosphere rozezvučí Kulturní zařízení Valašské Meziříčí v pátek od 20 hodin.

Medový den je název akce, která se koná v sobotu 8. prosince ve vestibulu Společenského domu Sušil v Bystřici pod Hostýnem. Od 8 do 16 hodin nabídne prodej a ochutnávku medu, perníčků, zákusků, kosmetiky ze včelích produktů, košt medoviny a medových likérů. Zkušené perníkářky vás navíc naučí zdobit krásné vánoční perníčky.

Zpěvák Petr Bende spolu se svými zajímavými hosty svátečně naladí návštěvníky koncertu již tuto sobotu od 17 hodin v Domě kultury Uherský Brod.

A na závěr vám poradíme, jak potěšit své děti. V kině v Napajedlích totiž na neděli 9. prosince od 15 hodin připravili netradiční zpracování klasické pohádky O Červené Karkulce. Proč netradiční? Děti totiž budou moci částečně nakouknout i do zákulisí…

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x