DOPRAVNÍ INFORMACE: Uzavírky opravy komunikací ve Zlínském kraji vystřídalo sněžení

ZLÍNSKÝ KRAJ – Silničářům se podařilo splnit svá předsevzetí a dokončit mnohé projekty dle plánu – do 30. 10. 2018. Řidiči si ale na dlouho neoddechli, protože stavební práce vystřídal ve Zlínském kraji první sníh.

Úplná uzavírka může stále ještě  překvapit řidiče v Záříčí, v úseku od Vlkoše před křiž. s III/4349. Důvodem je havarijní stav vozovky ohrožující bezpečnost. Rekonstrukce je v přípravě, do té doby je vedena objízdná trasa přes Kyselovice, Chropyně, Záříčí.

Už jen do 15. 12. poběží na I55 před Otrokovicemi práce na opravě mostu přes trať ČD Přerov – Břeclav. Komunikace je stále zcela uzavřena s vyznačenou objízdnou trasou. 

3. října byla zahájena dostavba obchvatu Otrokovic na D55, první výrazné omezení však řidiči pocítí až v roce 2019, kdy nebudou moci využívat silnici z Pohořelic do Kvítkovic, objízdná trasa povede přes Napajedla. Stavba městu Otrokovice uleví od neúnosné tranzitní dopravy a s ní souvisejících exhalací a hluku za tři roky.

První sníh sice potěšil děti, řidiče ovšem o něco méně. Situace na zlínských silnicích je, vzhledem k teplotám nad nulou, aktuálně dobrá. A pokud už se nemůžete pořádné sněhové nadílky dočkat, pak vyrazte do Velkých Karlovic – Ski areál Razula už koncem minulého týdne spustil sněžná děla a hlásí dobré podmínky pro lyžování!

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x