KAM ZA SPORTEM: Víkend nabídne hokej, charitativní běh i šachový turnaj

ZLÍNSKO - Na sport je vždycky správný čas. Zimní příroda vábí k procházkám, ty zdatnější třeba i k proběhnutí. Vaši podporu budou však tento týden potřebovat také zlínští hokejisté, utkají se totiž s brněnskou Kometou!

Co takhle se před Vánoci trochu protáhnout na čerstvém vzduchu, a přispět tím na dobrou věc? V sobotu 8. prosince 2018 v 10 hodin ve Zlíně-Loukách odstartuje již 31. ročník Mikulášského běhu, který je součástí běžeckého seriálu Běhy Zlín. Výtěžek ze startovného poputuje Nadačnímu fondu dětské onkologie Krtek. Hlavní závod se poběží na deset kilometrů a tvořit ho budou dva pětikilometrové okruhy. Ti, co si netroufají na deset kilometrů, mohou přijít podpořit Mikulášský běh proběhnutím jednoho pětikilometrového okruhu. Připraveny jsou i běhy pro děti. 

Zlínský odbor Klubu českých turistů láká v sobotu 8. prosince k putování okolím Vyškova na Moravě. Trasy různé náročnosti (10, 25, 31 a 46 km) začínají i končí v nádražní restauraci ČD ve Vyškově. Tamtéž budete registrovaní a obdržíte popis a mapku.  Odjezd z nádraží ČD v Otrokovicích v 6.47 hodin (přes Přerov do Vyškova). Návrat z Vyškova každou hodinu 40 minut po celé. Vede: Jiří Tomáš.  

OPEN turnaj Pomikulášské dozvuky pořádají Šachy Hošťálková tuto sobotu od 9.15 hodin v klubovně v Domu s pečovatelskou službou. Napínavé klání, určené pouze pro prvních 40 přihlášených hráčů, bude zpestřeno návštěvou místní sokolovny, kde se po celý den konají zabijačkové hody.  

Stadion Luďka Čajky bude v neděli 9. prosince od 15.30 hodin svědkem dalšího zajímavého utkání. PSG Berani Zlín na svém ledě přivítají hráče HC Kometa Brno.

BRUSLENÍ VEŘEJNOSTI:

Kroměříž

  • sobota 13.45–14.45

Zlín

  • sobota 18.00–19.30

Uherské Hradiště

  • neděle 15.15–16.30

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x