DOPRAVNÍ INFORMACE: Opravy a stavební práce na komunikacích ve Zlínském kraji

ZLÍNSKÝ KRAJ - Ani tento týden se díky komfortním denním i nočním teplotám zřejmě nemusíme na našich silnicích obávat komplikací způsobených sněhem nebo ledem.  V kraji však můžeme narazit na několik drobných překážek ve formě uzavírek. Které to jsou:

Úplná uzavírka může překvapit řidiče v Holešově. Na silnici II/438 je z důvodu opravy vozovky až do 15. prosince uzavřen průtah mezi křižovatkou s Tovární ulicí a autobusovým nádražím ve směru od Bystřice pod Hostýnem. Objízdná trasa je vedena ulicemi Nerudova, Dlažánky, Přerovská, 6. května. Jednosměrný provoz přes opravovaný úsek ve směru od Hulína je povolený.  

Už jen do soboty poběží na I/55 před Otrokovicemi práce na opravě mostu přes trať ČD Přerov – Břeclav. Komunikace bude do té doby zcela uzavřena s vyznačenou objízdnou trasou.   

V Otrokovicích se na komunikaci  I/55 opravuje most přes Dřevnici, ev. č. 55-030. Řidiče tak může zbrzdit částečná uzávěra. Místní provoz je řešen dopravním značením. Práce na výměně mostního svršku, ložisek, mostních závěr, odvodnění, zábradlí, dopravního značení by měly být ukončeny ještě před Vánoci, a to 21. prosince.  

Do 22. prosince se bude opravovat propustek 35-815 P na silnici I/35 v katastru obce Zubří. Na místě jsou zúžené jízdní pruhy, obousměrný provoz je však zachován.  Propustek na téže silnici se opravuje rovněž v katastru obce Zašová, i tam je zachovaný obousměrný provoz při zúžení jízdních pruhů se snížením rychlosti. I tady se počítá s dokončením prací do 22. prosince. 

Havarijní stav vozovky si vynutil uzavírku v Záříčí, v úseku od Vlkoše před křižovatkou s III/4349. Rekonstrukce se připravuje, do té doby je vedena objízdná trasa přes Kyselovice, Chropyni a Záříčí.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x