U Obchodního domu je po devíti letech opět vánoční strom

ZLÍN - U Obchodního domu Zlín na náměstí Práce ve Zlíně stojí od pátku 7. prosince ozdobený vánoční strom. Naposledy tu byl před devíti lety, sdělila serveru Zlin.cz pracovnice PR Martina Žáčková.

Nazdobená jedle se rozzářila před několika dny a novou Vánoční uličku se stánky bude zdobit až do Štědrého dne. „Rádi bychom Zlíňanům nabídli příležitost k předvánočnímu zastavení u punče, čaje a jiných dobrot v komorním duchu. Vánoční strom sváteční atmosféru příjemně doladil,“ uvedla mluvčí Obchodního domu Zlín Martina Žáčková. Rozsvícení vánočního stromu doprovodilo vystoupení dětí z hudební školy Yamaha a Ateliéru Zebra.

Vánoční ulička na náměstí Práce, u níž je strom umístěn, je otevřena denně od 11 do 20 hodin. Kromě čaje, turbomoštu, punče a dalších tekutých dobrot tu mohou návštěvníci ochutnat i další pochutiny, například trhané maso, různé palačinky, marmelády a sýry.

Další zajímavá akce návštěvníky čeká ve středu 12. prosince, kdy se v Obchodním domě uskuteční zábavný program k jeho otevření.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x