Otrokovičtí zastupitelé se v příštím roce sejdou celkem šestkrát

OTROKOVICE - Členové Zastupitelstva města Otrokovice schválili termíny zasedání na rok 2019. Novinkou je den, kdy se budou zastupitelé scházet na svých zasedáních, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí města Romana Stehlíková.

V minulém volebním období se otrokovičtí zastupitelé scházeli ve čtvrtek, od roku 2019 bude zastupitelským dnem středa. Místo a čas zasedání zůstává beze změn.

„Plán termínů byl navržen v souladu s obecním zřízením, které vyžaduje zasedání zastupitelstva nejméně jedenkrát za tři měsíce, v našem případě tedy zpravidla dvouměsíční periodicita,“ uvedla Lenka Kvapilová, která vede na městském úřadě agendu Zastupitelstva a Rady města Otrokovice.

Zastupitelé se poprvé sejdou 13. února a poté ještě 10. dubna, 19. června, 18. září, 13. listopadu a 11. prosince. Zasedání se uskuteční vždy na půdě Otrokovické Besedy od 16.00 hodin. Zasedání zastupitelstva jsou podle zákona veřejná.

Bližší informace o programech zasedání městského zastupitelstva lze nalézt na úřední desce Městského úřadu Otrokovice a také na internetových stránkách města, a to vždy před konkrétním zasedáním.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x