Jde se na věc. Hokejisté Zlína vyzvou lídra z Třince

ZLÍN - Předvánoční půst nemívají  hokejoví fanoušci zrovna rádi. Až když končí, je jím hej. Tak je tomu teď, ve středu po devíti dnech reprezentační pauzy míří do Zlína lídr extraligy z Třince. Ten to mívá na ledě Beranů docela těžké.

Jako v prvním kole nového ročníku, kdy se Zlínští vytáhli a vyhráli 4:2. To bylo pro svěřence trenéra Svobody velmi příjemné, stejně jako to, že zkraje druhé čtvrtiny brali Zlíňané dva body z Třince po výhře v nájezdech 2:1.

Jenže kostky jsou teď vrženy následovně: Třinec je první, má 55 bodů a velmi vysoké ambice. Zlín je devátý, bodů nasbíral dosud 38.

Začíná druhá polovina základní části a každý bod dobrý, zvláště proti favoritovi. I při výhledu na dny následující s vůní jehličí.

Vánoční kvapík má zajímavou podobu. Berani hostí Třinec, jedou v pátek do Litvínova a sotva stráví vánoční pohodu, hostí na Štěpána 26. prosince další velmi silný celek – Hradec Králové.

Pak ještě 28. zajedou dodaleka, do Karlových Varů a 30. prosince při loučení se starým rokem je čeká na vlastním ledě další těžký soupeř z Liberce.

Takže během dvanácti dnů pět náročných bitev. 

Myšlenky na první Ševcovský ples, kde budou hokejisté 9. února také v hlavních rolích, asi ještě nejsou úplně aktuální, ovšem prodej vstupenek na akci, která tu ještě nebyla a koná se ve zlínském  Kongresovém centru, právě začíná.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x