Zaměstnanci Barumu nakoupili dárky potřebným dětem

OTROKOVICE - Vánoční strom se spoustou dárků zdobil vstupní vestibul společnosti Continental Barum Otrokovice. Již počtvrté se zapojili zaměstnanci do projektu Strom splněných přání a zakoupili dětem ze znevýhodněných rodin z Otrokovicka, Zlínska a okolí vánoční dárky, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Romana Stehlíková.

Předání dárků se uskutečnilo v pondělí 17. prosince přímo v budově společnosti.

„Anonymní seznam dětských přání předávají zástupcům naší společnosti pracovnice sociálního odboru s podporou pracovnic oddělení sociálně-právní ochrany z měst Otrokovice a Zlín. Každoročně takto pracovní týmy, provozy a jednotlivé směny obdarují stovku dětí. Od začátku této tradice v roce 2015 tak bylo obdarováno 400 dětí ze sociálně slabých rodin z nejbližšího okolí,“ vysvětlila Regina Feiferlíková, komunikační koordinátorka Continental Barum.

Předávání dárků se zúčastnila, spolu s vedením sociálních odborů měst Otrokovice a Zlín, i místostarostka Hana Večerková, která při této příležitosti uvedla: „Velmi si vážíme pomoci zaměstnanců, kterým není lhostejný osud dětí z rodin, které se dostali do finančních obtíží a nemohli by dětem pořídit takové dárky. Moc děkujeme zaměstnancům Continental Barum.“ Dle sdělení Reginy Feiferlíkové budou zaměstnanci v projektu Strom splněných přání pokračovat i v příštím roce.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x