DOPRAVNÍ INFO – Zvýšená opatrnost je na místě

ZLÍNSKO - Bílých Vánoc jsme se nakonec na mnoha místech České republiky přece jenom dočkali. Přinesly s sebou radost a také nutnost zvýšené opatrnosti na silnicích. Pokud na Štěpána vyrážíte za příbuznými či na hory, přejeme šťastnou cestu. A držme si pěsti, aby se vítr umoudřil, protože prý Když na Štěpána silný vítr bouří, vinař smutně oči mhouří!

Místní komunikace ve městě Zlíně jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností. Pozor na sněhové přeháňky a srážky, ty mohou ovlivnit dohlednost. Silnice II. a III. třídy jsou mokré po chemickém ošetření a sjízdné se zvýšenou opatrností. Dálnice D55 je suchá, holá, sjízdná bez omezení.

Okres Vsetín – silnice I. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností, sněhové přeháňky, dohlednost snížena vlivem srážek. Silnice II. a III. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné se zvýšenou opatrností, sněžení, dohlednost snížena vlivem srážek. Ve vyšších polohách vrstva nového sněhu do 10 cm.

SÚS Valašsko – silnice I. třídy pokrývá rozbředlý sníh po chemickém ošetření, jsou sjízdné se zvýšenou opatrností. Pozor na  sněžení, dohlednost snížena vlivem srážek. Ve vyšších polohách vrstva nového sněhu až 10 cm.

Okres Kroměříž – silnice I. třídy holé, suché, sjízdné bez omezení. Silnice II. a III. třídy holé, vlhké, sjízdné bez omezení.

Region Slovácko a okres Uherské Hradiště – silnice I., II. a III. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné bez omezení.

Uherský Brod – silnice II. a III. třídy jsou mokré po chemickém ošetření, sjízdné bez omezení. Pozor na ledovku v Lopeníku směr Vyškovec, Milukčin vrch.

Dálnice D1 – 218.–272. km – holá, suchá, sjízdná bez omezení.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x