Veselé /po/vánoční hody. Zlín – Hradec Králové 6:4

ZLÍN - Vedli 2:1, během pár minut ale prohrávali 2:4. Pak ovšem otočili na 6:4. Co víc si asi mohl přát vánočně "upohádkovaný" fanoušek zlínských hokejistů, který přišel konec vánočních svátků slavit na zlínský zimák. Berani udělali radost všem, kteří našli cestu na duel s Mountfieldem a vyhráli po nebývalém vzmachu v závěru 6:4. A jak potom na Štěpána večer u zimního stadionu i v jeho chodbách a hledišti voněla slivovice...

Byl to zápas netuctový. V úvodu měli domácí několikrát přesilovku, vinou nepřesností se ale prosazovali jen složitě. Na jediný gól Poletína odpověděl záhy hradecký Vincour.

V přesilovce pak báječně už ve druhé části vypálil gólově Nosek, jenže hosté si připravili za tři minuty tři gólová razítka na nedůslednost domácích, jednou skórovali i v oslabení.

Na obrany se moc nehrálo a tak Popelka ještě do druhé pauzy snížil, což se ukázalo jako velmi důležité.

Nu a pak už to bylo jako ve vánoční pohádce. V závěrečném dějství nejdříve vyrovnal Fořt, pak se trefil Kubiš a zdařilé dílo završil Ondráček. Aneb první lajna v akci.

PSG Berani Zlín – Mountfield Hradec Králové 6:4.

Bitva o play off pokračuje, v pátek do Karlových Varů a v neděli loučení se starým rokem na domácím ledě. V cestě budou Bílí tygři z Liberce.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x