Zlínská radnice bude mít poslední den v roce zkrácenou pracovní dobu, v Otrokovicích bude zavřeno úplně

ZLÍN, OTROKOVICE - Zlínská radnice bude mít poslední den v roce zkrácenou pracovní dobu. V Otrokovicích se pro změnu rozhodli úřad vůbec neotevřít, serveru Zlin.cz to řekli mluvčí obou měst.

Během 31. prosince, posledního dne roku 2018, budou pracoviště Magistrátu města Zlína otevřena pro veřejnost do 12. hodiny. Výjimkou bude pokladna v budově radnice na náměstí Míru, která se uzavře už v 9.00 hodin. „Silvestr letos vychází na pondělí. V úterý 1. ledna bude státní svátek, od středy 2. ledna budou pracoviště magistrátu fungovat opět v běžném režimu,“ doplnil Lukáš Fabián z tiskového oddělení zlínské radnice.

V Otrokovicích si budou muset lidé na vyřízení svých záležitostí počkat až do středy. „V pondělí 31. prosince 2018 bude z provozních důvodů Městský úřad Otrokovice uzavřen. Úřad bude veřejnosti otevřen až ve středu 2. ledna 2019 dle běžných úředních hodin, tedy od 8.00 hodin,“ poznamenala mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková. Otrokovická radnice ke konci roku omezila i provoz pokladen. Veškeré záležitosti spojené se správním poplatkem budou moci lidé vyřešit až 2. ledna.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x