Strážníci jeli na pomoc napadenému, pomohli mu najít bundu i tašku s dárkem

ZLÍN – Městští policisté vyrazili pomoct napadenému muži. Ten byl ale, jak se ukázalo, nejvíc napaden vlastní opilostí, informoval server Zlin.cz mluvčí zlínských strážníků Pavel Janík.

Zřejmě i vlivem sváteční Štěpánské nálady byli policisté k namol opilému muži, který si je zavolal na pomoc, vstřícní.

Hodinu po půlnoci ve středu 26. prosince 2018 přijal operační důstojník Městské policie Zlín oznámení od mladého muže, který se nacházel v pivnici na sídlišti Jižní Svahy.

„Právě zde jej měli chvílí předtím napadnout nějací lidé, kterých mělo být podle jeho slov šest nebo čtyři. K prověření oznámení proto zamířila na místo hlídka z místního okrsku,“ uvedl Janík.
O několik minut později se strážníci zkontaktovali s nešťastným oznamovatelem. Ten byl už na první pohled ovlivněn alkoholem a jeho trápení spočívalo v tom, že ve svém stavu nedokázal nalézt bundu a tašku s vánočním dárkem.

„Hlídka MP Zlín proto prověřila vnitřek provozovny, kde pohřešovanou bundu i s taškou bez větších problémů nalezla. Kouzlo rychlého vyřešení této události spočívalo zejména v tom, že strážníci byli na rozdíl od osmadvacetiletého muže střízliví,“ popsal policista.

Muž se poté dokázal za jejich přítomnosti teple obléknout a po vlastní ose vyrazil na trolejbus a dojet domů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x