Kulturní agenturu T klub v Rožnově bude od března řídit Jakub Sobotka

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Kulturní agentura T klub v Rožnově pod Radhoštěm bude mít od března nového ředitele Jakuba Sobotku. Na postu vystřídá Lenku Vičarovou, řekl serveru Zlin.cz mluvčí rožnovské radnice Tomáš Gross.

Rada jmenovala grafika a fotografa Sobotku do funkce od 1. března. „Už na jaře letošního roku proběhlo pravidelné komplexní hodnocení pracovní činnosti ředitelky, a to v souladu s Pravidly hodnocení pracovní činnosti ředitelů příspěvkových organizací zřizovaných městem Rožnov. A na základě doporučení hodnotící komise jsme se dohodli na vypsání rekonkurzu,“ uvedla místostarostka Kristýna Kosová.

Výběrové řízení město nechalo až po volbách. „Nově zvolená rada tak může jmenovat ředitele, se kterým bude v dalším několikaletém období spolupracovat,“ doplnila Kosová, která má na starosti právě oblast kultury.

Radní poděkovali ředitelce Vičarové za mnoho let práce v oblasti kultury. Sobotka bude mít kromě řízení organizace a přípravy kulturních a společenských akcí i další úkoly. „Je to především spolupráce na přípravě kulturní strategie města, což bude náš strategický dokument na další roky. Samozřejmě očekáváme, že následně bude v rámci této kulturní strategie směřovat jím řízenou agenturu tak, aby v maximální míře a kvalitě plnila zadané úkoly,“ řekla Kosová.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x