Lednová výzva Do práce na kole bude jen pro otrlé

OTROKOVICE - Předpověď na polovinu ledna je mrazivá, ale přesto spolek Do práce na kole naplánoval Lednovou výzvu. Akce je opět určena nejen cyklistům, ale i běžcům, koloběžkářům či chodcům, serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí otrokovické radnice Romana Stehlíková.

„Nový rok přivítáme hecem pro ty otrlejší z vás. Vyzýváme cyklisty a cyklistky, koloběžkáře, běžkyně a chodce z celé republiky do boje se znečištěným vzduchem a vlastní pohodlností. Soutěžit se bude od 21. do 27. ledna 2019. Registrace je otevřená od 1. ledna. Ideální příležitost, jak si vyčistit karmu po svátcích,“ zní výzva spolku Do práce na kole.

Akce bude trvat jeden pracovní týden, registrace bude zdarma a soutěžit budou jednotlivci. Oceňuje se pravidelnost, ale v registračním systému lze sledovat i výkonnost.

Dvacet vylosovaných šťastlivců získá registraci do měsíční květnové výzvy Do práce na kole 2019 pro celý tým zdarma. Všichni účastníci pak dostanou svůj diplom. „Jízdy je možné si zapisovat tak jako v květnu ručně, nebo pomocí několika aplikací,“ dodala Stehlíková.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x